7 Kasım 2019 Perşembe

Bahçe Kapısı Motoru Hakkın

Kapı motorları uzaktan kumandayla kontrol edildiği için rahatlığın keyfini çıkarabilir ve teknolojiyi hayatınızın her alanında hissedebilirsiniz. Zamandan tasarruf ettirecek bir konfor olan Bahçe kapısı motorları size zamandan da tasarruf ettirecek ve olumsuz hava koşullarında ya da elektrik kesintilerinde bile hareket kabiliyeti sayesinde sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Konforuna düşkün olanlar için her detayın düşünüldüğü bahçe kapı motoru sistemleri dayanıklı dış muhafaza malzemesinden üretilmiştir.



Bahçe kapısı motoru, üzerindeki pinyon dişli dediğimiz aktarma dişlisinin kapı üzerine döşenen kremiyer dişlisini çevirerek çalışan bir sistemdir. Kremiyer dişli üzerine monte edilen swiç aparatları motor dişlisinin üzerindeki swiç yayına çarpası ile durmasını sağlar. İsteğe bağlı olarak elektronik kart üzerinden açıldıktan belli bir süre sonra otomatik olarak kapanabilmektedir.

Bahçe kapı motoru modelleri arasında kolay montaj özelliği ile öne çıkan ekapi.com.tr ürünleri bakım gerektirmediği için pratik bir modellerdir. Sağlamlığından emin olabileceğiniz bu cihazlar emniyeti, yüksek basınçlı plastikle üretilen aksamları ile uzun süre kullanışlı olacaktır.

Otomatik bahçe kapısı yana kayar kapılar uzaktan kumanda el vericisi ile rahatlıkla çoğaltılabilir. Bahçe kapılarında seçilen motorlar kapı açıklığına, kapı ağırlığına göre seçilir ve uygulanır.
Bahçe kapısı motoru takılırken önemli bir etkende kullanıcı sayısıdır. Yani günlük kaç araç girip çıkacağı çok önemlidir. Buna göre motor seçimi yapılması daha sağlıklı olacaktır. Hayran kalacağınız teknolojik çözümler ile en üst düzey güvenlik sağlayan bahçe kapı motoru modelleri için web sitemizde bulunan tüm serilere göz atın.



Kapı motorları satın almak ve detaylı bilgi edinmek için https://ekapi.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...