14 Şubat 2019 Perşembe

Amerika’da Satılık Evler

Amerika’da satılık evler başlığını incelerken fark ettik ki;  ABD konut piyasası Seattle, Silikon Vadisi ve Austin, Teksas gibi doğa şartları zorlu bölgelerde biraz durağan görülüyor.  Alıcılar ipotek oranlarının gelirlerin iki katı oranında artması sebebi ile bu şekilde bir gelişme olduğunu söylüyor. Mevcut ev satışları yaz takviminde sürekli düşüşe geçti.
Amerika’da satılık evler ile ilgili yetkili Federal Konut Finansman Dairesine göre, mevcut evlerin fiyatları 2017 yılına kıyasla en az kazanç oldu. Pulte Group Inc şirketinin hisseleri yüzde 1 oranında azaldı. Ve ipotek faiz oranlarını yükselttiğini bildirdi.


Amerika'da Evler

Amerika’satılık evler ve akıllı ev çözümleri  

Şüphesiz dünyada sayılı gelişmiş ülkelerden biride USA  ve Amerika’da satılık evler konusunda günümüzde en çok tercih edilen evlerden biride akıllı ev çözümleri  sunan konutlardır. Hatta bu konuda sanal olarak evi gezmenizi sağlayan çözümler bile sunuluyor.
Akıllı ev nedir?   Geleceğin teknolojisi elektronik cihazlarınız için bağlantı ve esneklik için birinci sınıf CAT6 kablolama ile hazırlanmış Wi-Fi kapsama alanına sahip konuttur.  Bu şekilde evin güvenlikten, ısıtmaya kontrolünü kilometrelerce uzaktan sağlayabilirsiniz.
Amerika’da satılık evler modern akıllı ev seçeneğini değerlendirmek isterseniz;  

  • Evin tavanında en uygun yere yerleştirilmiş olan Wi-Fi anteninin kabloları kullanılıyor
  • Ev ile harici ağ arasındaki bağlantı noktası. Yönlendiricinin bulunduğu ve tüm kabloların bir araya geldiği gizli bir konumdadır. 
  • Aile oturma odasında bir CAT6 ve RG 6 kablolu çıkış vardır. Buradan siz manüel müdahale seçeneğine sahipsiniz.  
  • Akıllı ev ağı alt yapımız CAT6 kablolaması üzerine kurulmuştur. 
  • Amerika’da satılık evler konusunda aradığınızı bulma ihtimaliniz yüksektir. İster klasik ister modern bir ev tercih edin, fark etmez.  













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...