27 Ekim 2019 Pazar

instagram Beğeni

Farklı farklı sosyal medya mecraları üzerinden insanların çok sayıda hesapları bulunmakta olsa da aslında belirli platformlar insan sayısı bakımından oldukça farklı bir boyutta yer alıyor. Bunları Twitter, Facebook ve Instagram olarak özetlemek doğru olsa da aslında yapacağınız belirli hamleler ile her hesabınızı ayrı değerlendirip bunlar için etkileşim kitlenizi arttırmanızın da yolları mevcut durumda. Durum böyle iken Instagram beğeni hilesi yapmanın da detayları gün yüzüne çıkmış halde bulunuyor. Tabi ki bunu yaparken hesabınızın pasif durumua geçmemesi veya spam cezası yememesi için belirli işlemleri yaparken çok daha fazla özen göstermeniz de sizden beklenen yegane şey olarak dikkat çekiyor.


Instagram da belirli hesapların çok daha cezbedici olduğu, daha fazla insan kitlesini içerisinde barındırdığı ve etkileşim sayısının oldukça yüksek rakamlarda olduğu da bilinen bir gerçek. Dolayısı ile sizde belirli yollardan yaptığınız Instagram beğeni hilesini katı çerçevelere oturtarak yapabilme şansına sahipsiniz. Bunun ilk yöntemi olarak milyonlarca takipçi sayısına ulaşmış olan ünlü kadın veya erkek hesaplarının paylaşımlarını takip etmeniz gerekiyor. Burada yapılan paylaşımların hangi insan gruplarına hitap ettiğini bularak siz de kendi çevrenizi oluşturabilir ve daha geniş bir yelpaze içerisinde Instagram beğeni hilesini geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Pek tabi bunun oluşması için zaman kavramının ne denli önemli olduğunu ve bu Instagram beğeni hilesini geliştirirken sabırlı davranmanız gerektiğinin de bu noktada altını çizmemiz gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...