20 Ekim 2019 Pazar

izmir avukat

Avukatı kimin yetiştirdiği önemli, şu anda pek çok devlet üniversitesinde özellikle kamu hukuku alanında ders veren akademisyenler özgürce ders anlatamıyorlar. O sebeple bu insanların yetiştirdiği İzmir Avukat da vizyon veya idealden ziyade para odaklı oluyorlar ve doğal olarak ortaya düşük nitelikte avukatlar çıkıyor. Fakülteler hukukçu değil kasiyer yetiştiriyor. Para ve statü odaklı düşünen, eline bir anlaşmazlık verdiğinizde çözüme ulaştırabilen ve aslında sadece bunu yapabilen, etik değerleri, entelektüel kaygıları ve temel hak bilinci olmayan insanlar yetişiyor. Sosyal medyada gördüğümüz “boşanma davası+ayran 2 tl” esprisi her şeyi açıklıyor.


Düşük fiyatla iş yapanlar sonradan pişman olup iş takibinde aksaklıkları meydana getirince de halkın avukata olan güveni azaldı. Sürümden kazanırım anlayışı yüzünden çabuk büyüme derdinde olan avukatlar çabuk battı.



İzmir Avukat Ofisimiz, çalışmalarında titizlik, düzen ve kurumsallıkla müvekkillerine en iyi ve en doğru hizmeti en kısa sürede en iyi avukat hizmetini sağlayarak sorunların çözüme ulaştırması noktasında avukatlık faaliyetlerini sürdürmektedir. Hukuk büromuzda, çalışma alanlarımız başta olmak üzere konusunda uzman iş ortaklarımızla işbirliği içinde çalışarak, müvekkillere güvenilir, hızlı, en az masraflı çözümler üretmek ve haklarına kavuşmalarını sağlamak amacıyla avukatlık hizmeti verilmektedir.

Her geçen gün değişen yasalara, usullere ve maddelere dayanarak kendini yenileyen İzmir Avukat hukuk büromuz hukuki sorunların çözümünde başarılı sonuçlar almak adına, hem avukatlarına hem de müvekkillerine her türlü teknolojik rahatlığı sağlamaktadır. Ofisimiz, hukuki işlerinizi sadece dava açma yoluyla değil, bunun dışında uyuşmazlıkları sulh ve uzlaşma alanında faaliyet göstermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...