18 Eylül 2019 Çarşamba

Pvp Serverlerle Daha Eğlenceli Metin2


Açılımı Player Versus Player olan Pvp Server’in Türkçe karşılığı “oyuncu oyuncuya karşı”dır. Görevli ve çok oyunculu online oyunlarının sunucularıdır. Oyun içinde belirli görevler yükler ve sınırlamalar getirir.

  Görevler zor olduğu için seviye atlama zordur. Oyuncular; bilgisayar şirketlerinin ürettiği pvp serverler ile hem bilgisayara hem de diğer oyunculara karşı savaşıyorlar. Durum böyle olunca da oyunların zevki ve katılımcısı azalıyor.



 Metin2 Pvp Serverler


  Metin2 oyunu piyasaya çıktığı günden beri milyonlarca oyuncunun ilgisini çekiyor. Bunda yapımcı şirketin bazı oyun dosyalarını paylaşması ve birçok dosyanın da internette paylaşılması rol oynuyor. Metin2 oyunu da görevli ve çok oyunculu olduğu için görevleri tamamlamak ve seviye atlamak çok zor.

  Bilgisayar ve programlama bilgisi olanlar oyun dosyaları üzerinde yeni metin2 pvp serverler ürettiler. Böylece oyun daha eğlenceli ve oynanır hale geldi. Görev tamamlama, item satın alma veya ekleme sayesinde seviye atlama daha kolay hale geldi. Oyun oynarken sohbet etmek daha eğlenceli oldu. Orijinal Metin2 oyununda gelişim göstermek yıllara ve yüklü paraya mal olurken bu yeni Pvp Serverlerle çok kısa sürede başarmak mümkün.

 Metin2 Pvp Serverler


 Yeni Metin2 Pvp Serverler


  Programcılar ve profesyonel oyuncular Metin2 Pvp Server üreterek satıyorlar. İnternette oyunla ilgili aradığınız item (eşya) ve serveri bulabilirsiniz. Elinizdeki eski serveri satıp yeni server alabilirsiniz. Hanedan Mt2, Karluk Mt2, Maskulen Mt2, Tilyamt2, Magna Mt2 Pvp Serverleri oyuncuların beğenilerini ve kullanımını bekliyorlar. Serverlerde kolay, orta ve zor seviyeler var. Oyuncular, seviyelerine göre server satın alabilirler.

 Metin2 Pvp Server Kurulumu


  Bilgisayarınızın masaüstüne boş bir dosya açın. Orijinal Metin2 dosyalarını buraya kopyalayın. Pvp Server dosyalarını bu yeni dosyaya atın. Ekrana gelen yönergelere “evet” deyin. Kurulum tamamlanmış olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...