2 Ocak 2019 Çarşamba

Düelloya Hazır Mısın?


DÜELLOYA HAZIR MISIN?


  Birçoğumuz boş zamanlarımızı online oyun oynayarak değerlendiririz. Kimileri için bu online oyunlar artık hayatlarının bir parçası olur. Mesela buna örnek olarak metin2 pvp serverler verilebilir. Şüphesiz ki bir online oyuncusu her zaman en iyisi olmaya çalışmaktadır. Metin2 tutkunları klasik oyunda seviye yükseltme işinden bayıp kendini metin2 pvp serverler ile kanıtlamak ister. Bunun nedeni pvp serverlerin sağladığı avantajlardır.


 Pvp Serverler

 Pvp Serverlerde Neler Var?


  Öncelikle seviye yükseltme işi hiç uzun sürmez istediğiniz levelden başlayabilirsiniz. Klasik oyunda çok zor şartlar altında elde edilen itemler hemen yanıbaşınızdadır. Bahsettiğimiz özellikler bile metin2 pvp serverler açısından vazgeçilmez olmaya yetiyor. Ayrıca pvp serverlerde klasik oyuna göre daha az oyuncu olması yönetimin herkes ile tek tek ilgilenmesini sağlıyor. Oyun içi harika bir atmosfer oluşturan bu özellik oyuncuların durmadan yapılan etkinlikler ile oyundan sıkılmaması sağlanıyor.


 Nasıl Öne Çıkarım?


  Platformlara üye olan herkesin zamanla oyunda güçlü karakter ile öne çıkma isteği şüphesiz bir gerçektir. Oyuncuların bu güçlü karakterleri güçlü ekipmanlar ile yapması gerekir. Bir metin2 oyuncusunun karakteri sağlam ekipman ile güçlü olur. Sağlam ekipman ise onlara verilen özellikler sayesinde gerçekleşir. Oyun içi özelliklere efsun denilmektedir. Eğer oyuncu ekipmanları için doğru ve yüksek özellikleri yüklerse şüphesiz oyunda göze çarpan güçlü karakterlerin başında gelecektir. Bunun yanı sıra düello taktiklerini iyi uygulayan herkes ekipmanları düşük olsa bile kendinden güçlü olan karakterleri yatırabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...