11 Temmuz 2018 Çarşamba

instagram beğeni hilesi hakkın da detaylı bilgi



instagram beğeni hilesi, bildiğiniz üzere iğer instagram kullanıcılarının gönderilerinizi beğenmesini ağladığınız bir online program. Bu program syesin de gönderilerinizi diğer kullanıcıların beğenmesini sağlıyor.

Peki bu  sistem nasıl çalışır?

instagrambul.com adresi sizlere bu konu da önerimizdiri diğer yazımızı takip eden arkadaşlar bunu bilirler. Güvenle sistemi kullanabileceğinizden bahsetmiştik. Konumuza dönecek olursak, instagrambul.com adlı web sitesine giriyorsunuz sağüst köşe de bulunan giriş butonuna bastıktan sonra kullancıı adı ve şifrenizi kullanarak panelee giriş yapyırsunuz, instagram üzerinden yapmış olduğunuz paylaşımları burada görebiliyorsunuz beğenilmesini istediğiniz gönderinizi seçtikten sonra kaç kişinin beğenmesini istiyorsanız bu tutarı girip beğendir tuşuna basıyorsunuz ve gerisini sistem sizin yerinize hallediyor. Artık gönderinizi istediğiniz kadar kişi beğenmiş durumda.

Gönderilerinizi beğenen kişiler bu durumdan haberdar mı?

instagram beğeni hilesi ile gönderilerinizi beğenen kişiler bu durumdan tabi ki haberdar. Sizler gibi bu sistemi kullanmak isteyen kişiler bu panele giriş yapıyor ve bu tarz şeylerin olacağından haberdar oluyorlar bir nevi karşılıklı birbirinize yardımcı oluyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...