13 Haziran 2018 Çarşamba

Efsane Film Yeşil Yol Film Önerisi


   Yeşil Yol


Cezaları idam olan kimi gerçek suçlu, kimi aklını yitirmiş, kimi suçsuz birden fazla idama çarptırılmış insanlar var. Bu idamı Paul Edgecomb yapmak zorunda çünkü onun işi bu. O hapishanede yıllardır görev yapmaktadır ve yüzlerce mahkum idam etmiştir. Günlerden bir gün John Coffey  adında devasa boyutlarda bir adam gelir. Görünüşü sert, boyu iki metre, kilolu bir adam. Paul onu görünce diğer iş arkadaşları gibi bir telaşlanırlar. Ama aslında dışı gibi çok sert olmadığını hatta fazlaca yumuşak kalpli biri olduğunu anlayan Paul. Bu adamın nasıl olurda böyle bir suç işlediğini araştırmaya koyulur.
Davaya bakan hakimi bulur, avukatları bulur herkese sorup soruşturur. Fakat Paul olanlara inanmak istemez. Çünkü Coffey’in özel yetenekleri vardır. Coffey, Paul’un bir rahatsızlığını kendi elleriyle giderir. Evet sadece dokunarak daha sonrasında ağzından çıkan küçük kötü canlı ve dumanlar vardır. İlerleyen zamanlarda Coffey hapishanede ki bütün insanların kalbini çalmıştır herkes onu pek bir sevmiştir. Sebebini merak ederseniz filmslab sitesinden arama kısmına gelip Yeşil Yol izle yazarak aratın. Sonra bir tık ile filmi izleyebilirsiniz. Film oyuncuları bazı idam sahnelerinde gerçekten ağladıkları için o sahneler tekrar tekrar çekilmiştir. Stephan King’in kitabından uyarlanan bu film. Stephan King’in kendi sözleri olan “Bu film kitabımda yazılanlar hiç değiştirilmeden uyarlanmış” demiştir. 

Yeşil Yol Film Fragmanı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...