26 Mayıs 2018 Cumartesi

Dünyanın En İyi Elektronik Sigara Likitleri


Dünyanın En İyi Elektronik Sigara Likitleri
Bu yazımızda dünya genelinde marka olmayı başarmış ve kullanıcılarını sunduğu ürünlerle ile kaliteyi buharlayan elektronik sigara üreticelerinden bahsedeceğiz. Listemizde en popüler markaları ve bu markalara ait elektronik sigara likitlerini inceleyeceğiz. Listeyi uzatmak ve sayısız markadan bahsetmek yerine en çok tercih edilen elektronik sigara likitlerine ağırlık vereceğiz. Önemle belirtelim ki yazımızda belirttiğimiz tüm markalar ve elektronik sigara likitleri; üretim standartları ve kullanıcı memnuniyetleri ile doğrudan ilişkilidir. İsterseniz hep birlikte listenin ilk sırasıyla başlayalım.



1-      Cosmig Fog
Cosmig Fog Firması Amerika merkezli olup hemen hemen dünyanın her ülkesinde kullanıcıları mevcuttur. Özellikle üretim standartlarına baktığımızda gerçekten de elektronik sigara likiti üretimi konusunda zirveyi hakettikleri düşünülmelidir. Ürün çeşitliliği konusunda da kullanıcılarını doyurur nitelikte bir firmadır. En çok tercih edilen likit isimleri ise “SOUR MELON, SONRISE, MILK + HONEY.”
2-      Five Pawns
Listemizin ikinci sırası Pive Pawns firmasına ait. Yüzlerce marka arasından sıyrılıp zirveyi ele geçiren bir diğer elektronik sigara likiti üreticisi Five Pawns’dır. Gerek üretim kalitesi, gerek ürün içerikleri gerek ise ürün çeşitliliği olsun bir çok övgüyü hakeden bir firmadır. En çok tercih edilen ürünler ise: “ Black Flag Risen, Castle Long Reserve, Grandmaster.”
3-      7wonders
Listemizin bir diğer üreticisi 7wonders. Geniş bir tüketici kitlesi olan firma elektronik sigara likit çeşitleri arasında farklı bir strateji izleyip, geçmiş ile günümüzü adeta harmanlamıştır. Üretim standartları oldukça yüksek ve son teknolojidir. En çok tercih edilen elektronik sigara likitleri ise; “Hanging gardens of babylon, Lighthouse of Alexandria, Statue of Zeus.”
4-      Sapphire
Fransa menşeili Sapphire markasının üretimi olan elektronik sigara likitleri gerçektende kullanıcılarına eşsiz deneyimler sunmaktadır. Birçok lezzeti barındıran özel üretim elektronik sigara likitleri kullanıcılarını tam anlamıyla mest etmektedir. Markanın en çok tercih edilen ürünleri ise “Superstar, Turkish Joy, Black Yogo, Red light.”
5-      King's Dew
Adında anlaşılacağı üzerinde sektörün devleri arasında olan bir markadır. Elektronik sigara likit çeşitliliği oldukça fazladır. Üretim standartlarına baktığımız ise yine son teknolojiye sahip markadır. Fiyatları ilk etapta pahalı gibi gözükse de boyutlarının yüksek olması sebebiyle kullanıcılarına ekonomik likit deneyimi sunabilecek düzeydedir.
En çok tercih edilen elektronik sigara likitleri ise; “California Dreaming, Palm Spring, San Diego ve Mango Smoothie’dir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...