30 Kasım 2019 Cumartesi

Pvp Serverler

Pvp serverler, çoklu oynanan oyunların birer kopyası olma özelliği taşır. Tamamen aynısı değildir. Bu nedenle bu ismi almıştır. Aralarındaki fark; oyunda hile yapılmasını önlemek, oyundaki zorlukları kolaylaştırmak ve hataları düzeltmesidir. Anlayacağınız gibi pvp serverler oyunlara ekstra özelliklerin gelmesidir. Bu özellikler sayesinde oyun kullanıcılar tarafından daha eğlenceli hale gelmiştir. Ayrıca hile yapılamaması da oyuncuların emeklerinin karşılığını almasını sağlamıştır. Bu özelliğin olması oyuna emek verenlerin oyundan soğumasını da önleyecektir.



Metin2, çok oyunculu oynanan ve online oynanan bir oyundur. Oyun bağımlılık yaptığı için kısa sürede birçok kişi tarafından oynanmaya başlandı. Kullanıcıların bu kadar fazla olması sebebiyle oyun dosyaları herkesin arasında yayılmaya başladı. Dosyaların yayınlanmaya başlamasıyla birlikte dosyaların düzenlenmiş halleri de yayınlanmaya başlandı. Bu düzenlemeler sonucunda oyundaki hatalar düzeltildi. Ayrıca oyuna güncelleme gelmemesi de oyuncuların oyundan sıkılmasına sebep oluyordu. Düzenlenen dosyalar ve gelen ekstra özellikler sayesinde bu sorun da giderilmiş oldu.
Kullanıcıların merak ettiği bir diğer konu ise Metin2 ile Metin2 pvp serverler arasındaki farkın ne olduğudur. Aslına bakarsanız aralarındaki fark çok fazla değildir.  Ancak yok da değildir.


Aralarındaki fark Metin2 pvp serverler da ekstra özelliklerin olmasıdır. Bunlar; oyunun zorluğunun değiştirile bilmesidir, oyunda sürekli etkinliklerin olmasıdır. Metin2 ile arasındaki fark etkinliklerin Metin2 pvp serverler de sürekli olmasıdır. Yani özel bir günü beklemeye gerek yoktur. Oyuncular etkinliklere katılmayı sevmektedir. Ayrıca oyun yöneticilerinin de etkinliklere katılması oyuncuların hoşuna gitmektedir. Etkinlikler daha eğlenceli hale gelmektedir. Metin2 pvp serverler de oyun yöneticilerini oyunda görmek daha sık karşılaşılır bir durumdur. Ayrıca Metin2’ ye göre oyun yöneticileri daha fazla ilgilidir. Özetlersek; pvp serverler oyun dosyası değiştirilmiş ve illegal olan eğlence amacı olan bir serverlerdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...