16 Kasım 2019 Cumartesi

Güvenlik Kamerası Hizmeti

Herhangi bir dış mekan veyahut iç mekanlarda kullanılmak üzere olan bir çok farklı kamera çeşidi de bulunmaktadır. Sabit, hareketli, gece görüşlü, zoom işlemleri yapabilen, kızılötesi bağlantıları olan, kablosuz kameralar , kablolu kameralar gibi bir çok çeşidi de bulunmaktadır. Güvenlik kamerası aklınıza geldiğinde ilk olarak kutu kameralar gözümüzde canlanır. Çünkü bu kameralar bildiğini gibi klasik her yerde kullanılabilen bir kamera şekline sahiptir güvenlik kamerası Ankara ekibi olarak da daha kaliteli kameraları sizlere güzel bir şekilde sunacağımızı düşünüyoruz.



Bu tarz kutu kameralar genelde apartman, ofis tarzında iç mekanlarda yaygın olarak da kullanılmaktadır. Dış mekanlarda kullanımı için kamera çevresinin uygun ebatlardaki kasa tarzı şeylerde muhafaza edilmek mutlaka gereklidir. Diğer kamera türlerinden olan Dome kameralar, spot aydınlatmalara veyahut yangın alarmlarına benzer bir şekle de sahip durumdadır. Kızıl ötesi, hızlı ve saldırılara karşı fazlasıyla dayanıklı bir çok çeşidi de bulunabilen sistemler güvenlik kamerası Ankara ekibi ile sizlere en hızlı ve sağlıklı bir içimde ulaştırılmaktadır. Kablosuz olan analog kameralar ise alabildikleri görüntüleri radyo dalga ve frekanslarını kullanarak analog sinyallere sahip olabilir. Bir kontrol noktasından değil de pek çok farklı noktalarda da takip edilebilme özelliği de mevcuttur. Gönderdiği frekansların ise karşı tarafa iletilme mesafesi 100 metre olarak kabul edilir. IP kamera sistemleri yada analog kameralar tamamen kablosuz bir şekilde çalışabilmektedirler. Dış mekanlarda ise zarar görmemeleri için mutlaka bir kap ile muhafaza edilmelidir .

Güvenlik kamerasında uzman


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...