26 Haziran 2019 Çarşamba

Burçlar Ve Burç Yorumları

Hava grubu burçlar daha çok iletişimle ilişkilenir. Çünkü iletişim yöntemlerinin bir çoğu havada gerçekleştirilmektedir. En çok kullanılan iletişim tekniği olan sözlü iletişim havanın insan vücudundan ağız hareketleriyle biçimlendirerek çıkmasıdır.

Burç grupları arasında en zeki değil ama en akıllı burçlardır. Mantıklı her deneyime, her yeniliğe açık olan bu burçlar bir çocuk gibi meraklıdırlar. Aldıkları bir ürünü, makineyi kurcalamaktan hiç çekinmezler.

Uyanık, akıllı, eli çabuk, analitik zekaları gelişmiş olan Hava grubu burçları sevecenlikleri ile insanlara her istediklerini yaptırmayı, kişisel becerileri ve yetenekleri ile de zor ve stresli durumların üstesinden gelmesini iyi bilirler.



Kitap okumayı; özellikle de ansiklopedi karıştırmayı seven, sosyal yaşama önem veren hatta sosyal ortamların kendisi etrafında şekillendiği kişilerdir.

Tüm burç grupları arasında en az duygusallığa sahip ve en tarafsız adilane yapıya sahip olanlardır. Çok yakının lehine bir durum olsa bile tarafsızlığından vazgeçmeyen bir yapıya sahiptir.

Hava grubu burçları iş hayatında da yeteneklilerdir. Anlık olarak yaşadığı ortamdan kendini soyutlayarak olaylara çok yönlü perspektiften bakabilir ve daha doğru yorumlama yapabilirler.

İnsanlarla arasına belirli mesafeler koyması nedeniyle herkesle verimli bir şekilde çalışabilir. Mesafe koymasının nedeni ise kendilerini onlarla ilgilenmek zorunda hissetmemeleridir. Bu yönleride onlara yönetici olmanın kapılarını ardına kadar açar. Tüm çalışanları ile verimli bir şekilde çalışan bir yöneticiyi hangi patron istemez ki?

Başkalarının fikirlerinden etkilenmezler. Uzun uzun dinler, dinler sonunda kendi istediğini yaparlar. Entellektüellik onların en önem verdiği şeylerden biridir. Görüşlerine kıymet verilmemesinden çekinirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...