26 Nisan 2019 Cuma

Otel Kerim Fethiye ve Doğa Sporları

Harika koy ve plajları ile en çok tercih edilen tatil beldelerinden olan şehrin tercih edilme sebepleri değişebiliyor.  Kimi tatil için değerlendirirken, kimi tarihi yapısını merak ediyor, kimi festivaller ile hayatına renk katmak istiyor.  Bazıları da adrenalin için kendini spor aktivitelerine teslim ediyor.  Başlık verecek olsak Fethiye’ye insanlar hangi sebeplerden gelirler?  Aşağıda birkaç başlık belirledik.

  • Yaz Tatili İçin,
  • Festivaller için,
  • Doğa sporları için,
  • Ölüdeniz,

Peki, hangi doğa sporları yapılır?  Safari desek! Elbette Afrika ormanlarında değiliz ancak saklı kentin içinde yer alan antik şehrin ve alabalık tesisleri ve tarih ile doğanın iç içe geçen muhteşemliği size geldiğiniz yerleri unutturacaktır.
Konaklama hizmetleri için Otel Kerim Fethiye erken rezervasyon avantajı ile birçok kişinin tercih ettiği Fethiye’de tatil keyfini garantiye almış olursunuz.
Baba Dağı’nda yapılan yamaç paraşütü ile doğa sporu tüm dünyada bilinirliği olan bir aktivitedir.  Yerli turist kadar yabancı birçok turist Otel Kerim Fethiye farkını deneyimlemiştir.  Windsurfing,kitesurfing,paragliding ile spor aktivitelerini yapmak mümkündür.  Dalaman çayı ise rafting için kullanılabilmektedir.
Spor faaliyetleri için birçok üniversite de zaman zaman ilgili branşlardaki öğrencilerine kamplar düzenlemektedir.  Toplu rezervasyonlarda Otel Kerim Fethiye gibi konaklama şirketlerinin
Yamaç paraşütünden tekne gezisine, yemek kültürünü deneyimlemekten tarihi dokusunu keşfetmeye Fethiye’de talilinizi en iyi şekilde geçirmenize yardımcı olacak birçok aktivite var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...