10 Nisan 2019 Çarşamba

Eğlenceli Oyun Okey

Son dönem eğlence sektöründe, özellikle sosyal platformlarda, gittikçe rağbet gören okey oyunu insanların oldukça keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. Oyunun bu derece rağbet görmesi farklı mecralarda da rekabeti artıyor. Birçok site de ücretli oynanabilen oyun; okey oyna sitesinin, oyuncularına yıllardır ücretsiz sunmuş olduğu oyun hizmetleri sayesinde bu platformda en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Okey Oyun Çeşitleri

Klasik okey oyunu başta olmak üzere okey oyna sitesinde birbirinden farklı bir çok oyun çeşidi ile oyuncular, istedikleri alanda eğlenceli zaman geçirebilme imkanı elde ediyorlar. Bu oyunlardan özellikle son zamanlarda oldukça talebi artan yüz bir oyunu dikkat çekiyor. Sadece düz yüz bir oynamanın yanı sıra okey oyna sitesi, ziyaretçilerine bu oyunun çeşitleri olan, katlamalı yüz bir ve cezalı yüz bir oynama fırsatı da sunuyor. Site, sunmuş olduğu bu oyun çeşitliliği sayesinde okey oynayarak keyifli dakikalar geçirmek isteyenlerin sıkça uğradığı bir platform haline dönüyor.


Okey Nasıl Oynanır?

Ağırlıklı olarak iki türde oynanan okey oyunu genel geçer olan belli başlı kurallardan oluşmaktadır. Bu iki oyun türünde düz okey olarak adlandırılan klasik okey taşları aynı renklerden sıralı ya da farklı renklerden aynı sayıları yan yana getirerek oynanıyor. İkinci oyun türü olan yüz bir okey ise yine sıralı veya renkli olarak dizilen seri taşların toplam rakamsal değerinin en az 101 sayıya denk gelmesi ile oynanıyor. Okey oyna sitesi oyuncularına, oyun kurallarını kavrayabilmelerini sağlayan öğretici bir rehber imkanı da sunuyor.

Okey Oynamak için : https://www.okeyoyunlari.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...