5 Şubat 2019 Salı

PVP Server

PVP; açılımı public Private Server olan, herkesin kullanımına açık olan sunuculara verilen addır. PVP serverlar, oyunlarda kullanılır. Dünyada oynanmakta olan pek çok oyunun pek çok PVP serverleri bulunmaktadır.

PVP oyunlarının dünyaca en ünlü olanları Knight Online, Silkroad, MMORPG ve Metin2’dir. PVP server oyunları, oyun tasarımı ve uygulaması yapan şirketinin oyun dosyalarını paylaşması ve bunun yasal olmayan yollarla ele geçirilmesi sonucu hızla yayılmıştır. Dosyaların yayılmasından sonra, bazı kişiler bu dosyalar üzerinde çeşitli değişiklikler ve güncelleştirmeler yapmış, oyunlara yazışma ve sohbet özellikleri ekleyerek oyunları daha ilginç bir hale getirmişlerdir. Bunun üzerine, bu oyunların popülerliği hızla artmış ve pek çok kişi bu oyunlardan yüklü miktarlarda para kazanmaya başlamıştır.
Günümüzde, Metin2 PVP serverler, oyun piyasasının önemli bir bölümünü kontrolü altına almıştır ve çok sayıda kullanıcı bulunmaktadır. Bu oyunlarda, kişilerin yaptığı değişiklikler doğrultusunda, oyunlarda farklı özellikler olabilmektedir ve bu sayede, oyunların tercih edilebilirliği de artmaktadır.

http://www.pvpserverler.com.tr/metin2-serverler.html 

PVP Serverlerin Özellikleri

PVP serverler, online olarak oynanmakta olan oyunların orijinalleri değil, kopyalanmış ve bazen de güncelleştirilmiş halleridir. Bu değişiklik ve güncelleştirmelerin yapılmasındaki amaç, oyunlardaki hataları düzeltmek, zorlukları kolaylaştırmak ve bazı durumlarda oyunun bazı özelliklerini daha ilgi çekici ve eğlenceli hale getirmektir. Kısacası, PVP serverler sayesinde, oyunlar illegal yoldan daha kaliteli hale getirilmektedir ve kişilere daha büyük kazançlar sağlatması sağlanmaktadır. Bu oyunlara aynı zamanda oyun hilelerine karşı korunma özelliği de eklenerek, bazı oyuncuların hilelerle başarılı olması durumu da engellenmektedir. Metin2 oyunlarının Metin2 PVP oyunlarından çok fazla farkı yoktur, ancak Metin2 PVP oyununda oyunun zorluk derecesi ayarlanabilirdir ve aynı zamanda oyuncular bazı etkinliklere istedikleri zaman bekleme gereği duymadan katılabilirler.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...