11 Şubat 2019 Pazartesi

Farmasi bb krem incelemesi


Farmasi bb krem incelemesi sırasında en çok merak edilen sorulardan biri de kremin fiyatı idi.  Bb krem piyasada ki diğer bb kremlere göre oldukça uygun fiyatlıdır.  Üstelik hayvan dostu ve paraben ve alkol içermeyen kapatıcının iyi özellikleri bunlar ile de sınırlı değil. 
Farmasi bb krem incelemesi  sırasında içeriğinde birçok faydalı yağ bulunduğunu fark ettik. Macademia yağı ve argan yağı cildi besleyen en önemli yağlardandır.  Macademia yağı bir tür fındıktan üretiliyor. Hücre yenilemesine yardımcı olan yağ özellikle olgun ciltler ve lekeli ciltler için idealdir.  Ve Farmasi bb kremin oksitlenmesini  önleyen öğelerden biri olabilir. Argan yağının içinde A ve E vitamini vardır.  Ve bu vitaminler cilt için oldukça faydalıdır.

Farmasi bb krem incelemesi yedi etkiye sahip harika bir içeriğe sahiptir. Makyajı tamamlamak için nemlendiricinin üstüne on kat ürün sürmenize gerek yok. Yeniçağda cildin nefes almasına imkân veren bb krem mucizesini deneyin.  Cildiniz nefes alsın ve sağlıklı kalsın.  Günlük hafif bir makyaj için kullanın. 

Farmasi bb  krem incelemesi  ve özellikleri 

 Macademia yağı cildin nem dengesini korur. Yıpranmış kuru ciltler için bu özellik kurtarıcıdır.   Farmasi bb krem inceleme sırasında gördük ki cildin en çok ihtiyacı olan B3 vitamini içeriğinde yer alıyor.  Bu vitamin sivilce tedavisinde kullanılan içeriklerdendir.  Yulaf özü protein ihtiyacını karşılar, cildi onarır.  İpek protein belki ilk kez duydunuz özellikle olgun ciltler için vazgeçilmezdir. Yaşlanma karşıtı etkiye sahiptir.  Argan yağı ciltteki ince mimik çizgilerini iyileştirir.  Cildin dış etkenlere karşı koruyan kolajen Farmasi bb krem incelemesi sırasında bulduğumuz bir başka özelliği ve elbette 15 SPF faktör güneş koruması cildiniz için koruyucudur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...