27 Eylül 2018 Perşembe

Paykwik Nasıl Satın Alınır?


 Paykwik


Paykwik sizin adeta elektronik cüzdanınızdır. Paykwik resmi bayiliğini yaptığımız internet sitemizden bizlere ulaşabilirsiniz. Öncelikle;
Müşteri temsilcimiz ile telefon aracılığı veya whatsapp mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Müşteri temsilcimizle beraber Paykwik’ın avantajlı satış fiyatlarından hangisini alacağınıza karar verin.
Size verilen hesap numarasına banka havale yöntemi veya mobil ödeme sitemiyle istenilen tutarı gönderme işlemini tamamlayın.
İşlem tamamlandıktan sonra mail adresinize 16 haneli kart numarası ve CVV kodu gönderilecektir. Mail geldikten sonra alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.
Alışveriş yapmak istediğiniz siteden alacağınız ürünleri sepete ekleyin. Ödeme kısmında Paykwik kartı ile ödeme yöntemini seçin. Hızlı ve güvenilir sanal alışveriş gerçekleştirin.

Paykwik İle Ödeme Nasıl Yapılır?

Paykwik güvenli bir ödeme yöntemi olarak karşılanmaktadır. Ödeme yapılmak istenmesi durumunda bir Paykwik kartı almak gerekmektedir. Paykwik kartı satın alınması için öncelikle alınacak miktarın belirlenmesi gerekmektedir. İçerisinde birçok bakiye bulunduran çeşit mevcuttur. Bu çeşitler arasından en doğrusunu seçmek de müşterinin kararındadır. Alırken hem alışverişi daha aza indirip
bilinçli alışveriş yapmayı hem de güvenilir bir şekilde indirimli alışveriş imkanından yararlanmayı sağlayan Paykwik, anlaşmalı birçok iş yerlerinde geçmektedir. Satın alım gerçekleştikten sonra iletilen 16 haneli kod ile alışveriş yapmak mümkün olmaktadır. Bu kod kullanılarak ürün satın alınabilmektedir. Ancak burada dikkat edilecek konular bulunmaktadır. Bu konuda firmamızla iletişime geçerek danışmanlık desteği alabilirsiniz. Online alışverişlerin artmasıyla dolandırıcılık vakaları da çoğalma göstermiştir. Dolandırıcılık durumlarını önlemek adına büyük adımlar atılsa da güvenilir ödeme yöntemlerini tercih etmek müşterinin yapması gerekenler arasında yer almaktadır. Kredi kartı bilgilerinin satılması, çoğaltılması, kredi kartına farklı tutarın yansıtılması halen risk taşıyan durumlardandır.

Kredi Kartı Mı? Paykwik Mı?

Kredi kartı dolandırıcılığı yakın zamanda büyük artış göstermiştir. Bu artışa bağlı olarak güvenli ödeme yöntemleri tercih edilmektedir. Müşterilerin birçoğu güvenilir ödeme yöntemi olan Paykwik kullanmanın daha avantajlı olduğunu belirtmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...