18 Mayıs 2018 Cuma

Bozcaada Ve Tarihi Güzellikleri

Tatil dendiğinde akıllara gelen ilk yerlerden bir tanesi Bozcaada’dır. Çanakkale’nin en nezih ve güzel ilçeleri arasında belki de ilk sırada bulunan Bozcaada, özellikle son yıllarda büyük bir turist akınıyla karşı karşıya kalmaktadır. Yalnızca doğal güzellikleri ile değil, farklı eğlence merkezleri ve ilgi çekici mimarisiyle Bozcaada, yerli turistlere olduğu kadar yabancı turistlere de keyifli bir tatil imkanı tanımaktadır. Bozcaada’da genellikle plajlar büyük önem taşırken, denizin duru ve berrak olması da insanların adadan memnuniyetle ayrılmasına imkan tanımaktadır. Fiziki yapısı ve doğal güzellikleri de epey önemli kabul edilen adanın yaz aylarında yüksek doluluk oranların eriştiği ifade edilmektedir. Muhteşem Bozcaada otelleri ile konaklamak için hizmete giren pansiyonlar da turistler tarafından yeterli görülmektedir.

 Bozcaada Otelleri


Bozcaada Doğal Güzellikleri

Bozcaada denilince akla gelen ilk şey bağ ve bahçeler olmaktadır. Yine aynı şekilde bağ evleri de adanın sıcak ve samimi görüntüsüne destek olmaktadır. Ayazma, Mermer Burnu ve Hebbele plajları da keyfine düşkün insanların uğrak noktası haline gelmiştir. Bozcaada’yı ilgi çekici kılan şeylerin başında ulaşımın son derece kolay olmasıdır. Özellikle arabalı vapur ile 40 dakikada adaya ulaşan turistler, günü birlik seyahatlerinin dışında uzun süreli tatillerini de adada geçirmektedirler. Bozcaada’nın meyhaneleri ve rakı balık için enfes restoranlara sahip olduğu da ifade edilmelidir. Yani sadece doğal güzellikleriyle ön plana çıkmayan ada, mimarisiyle de ün kazanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvi...